ONZE DOELSTELLING

Zwemmen kinderen/Jeugd

Onze vereniging geeft les aan kinderen vanaf 3 jaar tot 18 jaar. We werken vanuit een recreatief oogpunt. Kinderen die willen leren zwemmen of hun zwemstijlen willen verbeteren zijn bij ons aan het juiste adres. We vinden het belangrijk dat iedereen kan zwemmen en bieden daardoor elk kind de kans om zwemles te volgen, ongeacht hun afkomst of financiële toestand thuis. Iedereen krijgt een plaats in onze club.

Sport voor volwassenen

Heverleese zwemvereniging biedt volwassenen een uitgebalanceerd sportmenu aan en dit op aangepaste niveaus.

Beweging en sport zijn goed voor de gezondheid.

De wetenschap is zich reeds lang bewust van de dringende noodzaak aan lichaamsbeweging.
Regelmatig? Ja, want het risico op kwetsuren is het hoogst bij ééndagssportbeoefenaars.
Zie ook onze promotie voor volwassenen

Je komt bij de Heverleese Zwemverening omdat je

• (beter) wil leren zwemmen en onder deskundige begeleiding conditie wil opbouwen
  • en/of wil turnen, hydrobic, yoga of je in groep wil joggen
  • in een gezond sportieve en ontspannen sfeer aan je conditie wil werken
  • ondanks je drukke agenda zeker ergens in ons ruime aanbod een passend moment vindt
  • ...

Contacteer ons gerust voor meer informatie of beter nog: kom eens voor een proefles en laat je overtuigen!