Foutmelding

• Warning: A non-numeric value encountered in _webform_render_number() (regel 298 van /data/sites/web/heverleesezwemverenigingbe/www/sites/all/modules/webform/components/number.inc).

Inschrijven Zwemweek

We gaan terug op zwemweek!!!!
Wegens groot succes vorig jaar, organiseren we ook dit jaar een zwemweek.

WANNEER: Van maandag 26/08 tot vrijdag 30/08

WAAR: Parkdomein Verloren Bos te Lokeren. We overnachten de hele week in een kasteel!

HOE: Zowel vertrek als terugkeer met de bus op parking Bodart

WIE MAG MEE: Vanaf geboortejaar 2011 en vroeger. Leden zwemmen minstens bij meester Koen(niv 4), niet leden moeten min. 25 meter kunnen zwemmen.

WAT: We gaan een hele week dagelijks zwemmen. Daarbuiten organiseren we nog tal van sport– en spelactiviteiten. Welke activiteiten precies? Dat gaan we nog niet verklappen.

INSCHRIJVEN: Vul onderaan het inschrijvingsformulier in.

KOSTPRIJS: richtprijs: €225 (voor niet-leden vragen we een 10 euro extra voor de verzekering).

Contactpersoon bij noodgevallen
Niveau Zwemmen

Medische gegevens
Het jaar van vaccinatie is voldoende. Vul voor dag en maand een arbitraire waarde in.
Allergie/dieet
Medicijnen
Indien uw kind specifieke medicatie moet nemen tijdens het kamp. Gelieve dan de onderstaand formulier af te printen en ingevuld samen met het medicijn af te geven aan één van de monitoren bij de start van het kamp.