INSCHRIJVEN ZWEMMEN KINDEREN EN JEUGD

Onderstaand inschrijvingsforlulier is momenteel enkel open voor BROERS/ZUSSEN/KINDEREN van HUIDIGE LEDEN. Inschrijvingen voor nieuwe leden beginnen in AUGUSTUS. Hou zeker onze facebook en website in het oog.

Om pedagogische redenen en omwille van de veiligheid kunnen wij slechts een beperkt aantal kinderen per groep aanvaarden.

Wie al lid is

heeft voorrang en kan zich op het einde van elk semester herinschrijven. Praktische informatie en de data worden meegedeeld via een infobrief, op de pagina van de website of op onze facebook.

Wie nog geen lid is

en zich wil inschrijven moet het onderstaande formulier invullen. Samen met de coördinatoren van de zwemschool / jeugd kijken we of er een plaats vrij is in het juiste zwemgroepje, eventueel na een proefles.
De voorwaarde voor inschrijving is dat uw kind minimaal drie jaar is bij de start van het semester.

LET OP!

Pas na bevestiging door de verantwoordelijke voor de inschrijvingen kinderen/jeugd, worden nieuwe leden ingeschreven.

Goep 3

De Heverleese zwemvereniging zal uw persoonlijke indentificeerbare gegevens nooit doorspelen aan derde partijen noch voor commerciële noch voor andere doeleinden