Statusbericht

Inzenden van dit formulier is niet langer mogelijk.

INSCHRIJVEN ZWEMMEN KINDEREN EN JEUGD

Inschrijvingen zijn GESLOTEN!

Inschrijvingen voor nieuwe leden voor het semester februari-juni starten op 2 januari 2020 om 8u 's morgens.

Het lidgeld bedraagd € 71 per semester voor 1 zwembeurt per week.
Voor 2 zwembeurten per week: + € 35 / kind.

Extra kortingen zijn voorzien voor gezinnen met meerdere kinderen zo bedraagd het lidgeld € 65 voor het 2de - en € 60 voor het 3de kind van hetzelfde gezin.

Wie al lid is

heeft voorrang en kan zich op het einde van elk semester herinschrijven. Praktische informatie en de data worden meegedeeld via een infobrief, op de pagina van de website of op onze facebook.

Wie nog geen lid is

en zich wil inschrijven moet het onderstaande formulier invullen. Samen met de coördinatoren van de zwemschool / jeugd kijken we of er een plaats vrij is in het juiste zwemgroepje, eventueel na een proefles.
De voorwaarde voor inschrijving is dat uw kind minimaal drie jaar is bij de start van het semester.

Om pedagogische redenen en omwille van de veiligheid kunnen wij slechts een beperkt aantal kinderen per groep aanvaarden.

LET OP!

Pas na bevestiging door de verantwoordelijke voor de inschrijvingen kinderen/jeugd, worden nieuwe leden ingeschreven.